Ružinovskí poslanci aj o čerpaní úveru pre školy

7.2.2011
0
Páčil sa vám článok?

Miestni poslanci bratislavského Ružinova budú na najbližšom utorkovom zastupiteľstve rokovať aj o čerpaní úveru na revitalizáciu základných a materských škôl v mestskej časti.

Mestská časť si vzala úver šesť miliónov eur na výmenu okien a zateplenie školských budov. Okná už mestská časť na budovách škôl vymenila, s prácami na zatepľovaní obvodových plášťov budov ešte nezačali. Miestni poslanci totiž ešte na októbrovom zastupiteľstve v minulom roku stiahli návrh rozpisu prác a časového harmonogramu zateplenia z rokovania. Chceli, aby sa o takých veľkých objemoch rozhodovalo až po komunálnych voľbách.

Okrem čerpania úveru na revitalizáciu budú poslanci delegovať zástupcov mestskej časti do orgánov školskej samosprávy základných a materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti, či o výsledku kontroly personálnej a mzdovej agendy a následnej finančnej kontrole na Základnej škole na Vrútockej ulici.

Poslanci miestneho zastupiteľstva mestskej časti Ružinov budú rokovať vo veľkej zasadačke na prízemí Miestneho úradu mestskej časti na Mierovej ulici od 16:00 h.

(sita)

Páčil sa vám článok?