Starostka Karlovej Vsi zasa nedostane odmenu

5.11.2010
0
Páčil sa vám článok?

Starostka bratislavskej Karlovej Vsi Iveta Hanulíková opäť nedostane odmenu. Rozhodli o tom poslanci na stredajšom zasadnutí miestneho zastupiteľstva.

Podľa predkladaného materiálu mala dostať starostka za október a november 2010 odmenu 2390 eur. Ide o 50 % súčtu platov za dané obdobie. Súčasný plat starostky je 2390 eur. Za návrh schváliť starostke odmenu sa kladne vyjadrili štyria poslanci, trinásti sa hlasovania zdržali.

Zastupiteľstvo však jednohlasne schválilo odmenu za rovnaké obdobie miestnej kontrolórke Janke Mahďákovej. Kontrolórka by si tak mala prilepšiť o 1001 eur. Ide o 30 % súčtu platov za dané obdobie. Kontrolórka poberá mesačne plat 1 668 eur.

Miestny parlament zároveň odklepol odmenu aj predsedom siedmich komisií pri miestnom zastupiteľstve. Predseda Komisie životného prostredia Daniel Kuna tak dostane 164 eur, predsedníčka Komisie výstavby a územného plánu Jana Zlámalová dostane 149 eur. Po 135 eur dostane predseda Komisie finančnej a podnikateľskej Martin Berta a predsedníčka Komisie regionálnej politiky Jana Hložeková. Po 120 eur dostane predsedníčka Komisie pre školstvo, mládež a kultúru Ingrid Simaničová a predsedníčka Komisie verejného poriadku, bezpečnosti a dopravy Helena Bandžáková. Predseda Komisie bytovej, sociálnej a zdravotnej Miroslav Kamenický dostane 105 eur.

(sita)

Páčil sa vám článok?