Magistrát prijíma žiadosti na vianočné stánky

16.9.2009
0
Páčil sa vám článok?

Záujemcovia o prenájom stánkov, ktoré budú počas Vianočných trhov na Hlavnom a Františkánskom námestí v Bratislave od 27. novembra do 23. decembra, sa už môžu prihlásiť do výberového konania. Ako informovala hovorkyňa magistrátu Eva Chudinová, na prenájom bude k dispozícii 41 gastrostánkov a 66 stánkov na predaj vianočného tovaru a darčekov.

Na dva stánky, zakúpené vlani, vyhlásilo hlavné mesto verejnú obchodnú súťaž. "Ide o dva stánky s grilom, ktoré budú znovu ako minulý rok umiestnené na Františkánskom námestí," spresnila hovorkyňa. Vyhlásenie verejnej obchodnej súťaže si podľa nej vyžiadala novela zákona o majetku obcí, ktorá nadobudla účinnosť 1. júla 2009, nakoľko zostatková hodnota stánkov presahovala sumu 3500 €.

"Z celkového počtu 107 stánkov bude podľa počtu záujemcov poskytnutý priestor aj charitatívnym spoločnostiam," doplnila Chudinová. Tlačivo prihlášky do výberového konania ako aj tlačivo záväznej ponuky do verejnej obchodnej súťaže je od dnešného dňa uverejnené na internetovej stránke www.bratislava.sk, záujemcom bude k dispozícii na pracovisku Služby občanom na prízemí budovy magistrátu. Prihlášky možno doručiť do 19. októbra do 17:00.

(sita)

Páčil sa vám článok?