Bratislava po tretíkrát získala cenu za webstránku

7.4.2009
0
Páčil sa vám článok?

Medzinárodnú cenu “EuroCrest” za najlepšiu internetovú stránku miest, obcí a regiónov v Slovenskej republike získala Bratislava už po tretíkrát. Ocenenie prevzala z rúk prezidenta Najvyššieho kontrolného úradu Českej republiky Františka Dohnala v pondelok v Hradci Králové námestníčka primátora Bratislavy Anna Dyttertová.

Udeľovanie ceny je už pravidelnou súčasťou galavečera Medzinárodnej konferencie V4DIS (Visegrad Four for Developing Information Society) a konferencie Internet v štátnej správe a samospráve ISSS 2009.

V siedmom ročníku súťaže Eurocrest sa medzi ocenenými projektmi umiestnili tiež oficiálne stránky českej Jihlavy a poľského Rybnika.

Hlavné mesto SR Bratislava sa prezentuje v Hradci Králové už tretí rok prostredníctvom prezentačného miesta s internetovou stránkou, na dvanástom ročníku konferencie ISSS 2009 aj v prednáškových blokoch na tému Multifunkčný portál hlavného mesta ako forma modernej komunikácie s verejnosťou. Informácie zverejnilo hlavné mesto na svojej oficiálnej internetovej stránke.

(sita)

Páčil sa vám článok?