Ružinovskí poslanci v utorok o návrhu rozpočtu

9.2.2009
0
Páčil sa vám článok?

Návrhom rozpočtu bratislavskej mestskej časti Ružinov na tento rok aj výslednými variantmi urbanistických štúdii pre Štrkovecké jazero a Ružinovskú ulicu - východ by sa mali zaoberať miestni poslanci na utorkovom zasadaní zastupiteľstva.

Rozpočet je pripravený v novom systéme - programovom rozpočtovaní, preto sa dostal na program až v tomto roku. Urbanistické štúdie by mali slúžiť ako podklad pre spracovanie územných plánov zón a v niektorých prípadoch aj pre zmeny v územnom pláne mesta, mali by regulovať územie a tiež prispieť k ďalšiemu rozvoju týchto lokalít.

Na programe je aj návrh všeobecne záväzného nariadenia mestskej časti o bližších podmienkach poskytovania finančných prostriedkov na zabezpečenie opatrení sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately či návrh rozdelenia materskej školy na Stálicovej ulici na dva samostatné právne subjekty, na dve samostatné materské školy.

Poslanci sa budú zaoberať aj správou o výsledku kontroly personálnej agendy v Domove dôchodcov na Pažítkovej ulici, analýzou stavu budov základných a materských škôl v pôsobnosti Ružinova aj správou o činnosti a výsledkoch práce Okrskovej stanice mestskej polície v Ružinove za rok 2008.

(sita)

Páčil sa vám článok?