Mesto Bratislava opäť poskytuje granty

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

O granty mesta Bratislava na projekty podporujúce prevenciu proti drogám a podporu voľnočasových aktivít detí a mládeže v hlavnom meste sa môžu mimovládne organizácie uchádzať do konca marca.

Mesto na príspevky neštátnym organizáciám pre prácu s mládežou zo svojho rozpočtu vyčlenilo 2,5 milióna korún, jednotlivé projekty je možné podporiť maximálne do výšky 50-tisíc korún. Mesto podporí najmä projekty, ktoré podporujú tvorivé myslenie a činnosť detí a mládeže, ich zapájanie do života Bratislavy, prevenciu kriminality a násilia rasovej a etnickej neznášanlivosti a vandalizmu.

Žiadosť o pridelenie grantu by mala obsahovať stanovy, prípadne štatút organizácie, doklad IČO, doklad o vymenovaní štatutárneho zástupcu organizácie, stručnú charakteristiku inštitúcie predkladajúcej projekt alebo jej ročnú správu, krátky profesionálny životopis vedúceho projektu, skúsenosti pri uskutočňovaní podobných projektov, súčasný stav riešenej problematiky a zdôvodnenie potrebnosti predloženého projektu. Bližšie informácie o podmienkach prideľovania grantov, ako aj tlačivo žiadosti nájdu záujemcovia na oficiálnej stránke mesta www.bratislava.sk.

Páčil sa vám článok?