Karloveskí poslanci v utorok o nákupe áut

3.11.2008
0
Páčil sa vám článok?

Výberovým konaním na nákup dvoch motorových vozidiel v bratislavskej Karlovej Vsi by sa mali v utorok opätovne zaoberať poslanci na zasadnutí miestneho zastupiteľstva.

V tejto súvislosti konštatovala miestna kontrolórka Janka Mahďáková už koncom marca, že mestská časť pri tendri na služobné autá nedodržala zákon o verejnom obstarávaní.

Hĺbkové šetrenie totiž preukázalo, že podmienky súťaže nesplnil ani víťaz tendra. Miestny parlament preto rozhodol, že kontrolórka sa bude celým výberovým konaním zaoberať aj naďalej. Okrem iného mala tiež vyčísliť finančnú stratu, ktorá takýmto konaním mohla vzniknúť mestskej časti. Tendrom sa mal zaoberať aj Úrad pre verejné obstarávanie.

Na programe zastupiteľstva je aj návrh dopravno-technickej štúdie napojenia Shopping Center Aquario na existujúce komunikácie, postup mestskej časti pri obstarávaní územnoplánovacej dokumentácie a územnoplánovacích podkladov, financovanie výstavby viacúčelového ihriska v areáli Cirkevnej základnej školy na Karloveskej ulici či návrh na vybudovanie prepojovacieho chodníka Karloveská - Nad Lúčkami.

(sita)

Páčil sa vám článok?