Krajskí poslanci o regulácii cien prímestskej dopravy

28.10.2008
0
Páčil sa vám článok?

Reguláciou cien cestovného prímestskej autobusovej dopravy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK) sa budú zaoberať krajskí poslanci v stredu na zasadaní zastupiteľstva.

Podľa návrhu by sa cestovné pre vzdialenosť do sto kilometrov od východiskovej zastávky malo zvýšiť o päť až sedem percent.

Poslanci sa budú zaoberať aj prípadnou reguláciou pre parkovacie služby na strážených parkoviskách, prevádzky cintorínov, krematórií a pohrebných ústavov.

Poslanci budú rozhodovať aj o odmene za tretí štvrťrok tohto roku pre hlavného kontrolóra BSK, o návrhu postupu pri využívaní školských internátov a objektov škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja, o návrhu na spolufinancovanie projektu "Koncepcia spolupráce regiónov pri priestorovom usporiadaní a rozvoji podunajského priestoru (DONAUREGIONEN+)“. Na programe je aj návrh zmluvných prepravných podmienok Bratislavskej integrovanej dopravy (BID) a tarifných podmienok BID či správa o plnení rozpočtu BSK k 30. júnu a návrh na úpravu rozpočtu na tento rok.

(sita)

Páčil sa vám článok?