Magistrát ide obstarávať plán rozvoja mesta

22.10.2008
0
Páčil sa vám článok?

Hlavné mesto Bratislava dnes oficiálne začalo obstarávanie na spracovanie Plánu hospodárskeho a sociálneho rozvoja (PHSR) na roky 2010 až 2020. Predpokladaná hodnota zákazky je podľa Vestníka pre verejné obstarávanie 3 000 000 korún bez DPH (99 582 €).

Ako informovala hovorkyňa bratislavského magistrátu Eva Chudinová, pri spracovávaní a schvaľovaní programu budú klásť osobitný dôraz na komunikáciu so širokou verejnosťou.

Základným cieľom PHSR, ako kľúčového strategického a rozvojového dokumentu, je podľa Chudinovej analýza hospodárskych a sociálnych daností a potrieb Bratislavy a definovanie príslušných cieľov a opatrení. Tie by mali pomôcť rozvoju mesta s ohľadom na potreby občanov.

"Neoddeliteľnou súčasťou PHSR bude aj návrh finančného a organizačného zabezpečenia jeho realizácie a návrh systému monitorovania a hodnotenia jeho plnenia," doplnila. Prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom je možný do 31. októbra do 15:00 h.

Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 14. novembra do 10:00. Chudinová dodala, že materiál PHSR by mali mestskí poslanci schvaľovať v júni 2010.

(sita)

Páčil sa vám článok?