Kráľovná Alžbeta II. bude na Hlavnom námestí

16.10.2008
0
Páčil sa vám článok?

Ak budú chcieť Bratislavčania vidieť naživo kráľovnú Alžbetu II. a Vojvodu z Edinburghu, musia prísť vo štvrtok 23. októbra 2008 do centra mesta.

Kráľovský pár zavíta na oficiálnu návštevu Slovenskej republiky koncom budúceho týždňa, stretnutie s obyvateľmi a návštevníkmi mesta sa uskutoční vo štvrtok krátko popoludní.

O 12.00 h sa na Hlavnom námestí začne kultúrny program, časť ktorého si pozrie aj kráľovná Alžbeta II. a Vojvoda z Edinburgu. Na pódiu sa predstaví SĽUK, Lúčnica, členovia baletu Slovenského národného divadla a ďalší umelci.

Všetci občania, ktorí budú chcieť vidieť kráľovnú Alžbetu II., sa budú musieť pohybovať len vo vyhradených priestoroch. Tí, ktorí budú chcieť sledovať oficiálne stretnutie s primátorom Andrejom Ďurkovským a vedením hlavného mesta na Primaciálnom námestí, sa môžu zhromaždiť na Klobučníckej ulici.

Kto si bude chcieť pozrieť dianie na Hlavnom námestí, vrátane kultúrneho programu, musí prísť na námestie zo Sedlárskej a Zelenej ulice, z ulice Rybia brána a z Radničnej ulice. K dispozícii budú aj veľkoplošné obrazovky.

(mm)

Páčil sa vám článok?