Magistrát rozmiestnil päť informačných europanelov

21.4.2008
0
Páčil sa vám článok?

V záujme zvýšenia informovanosti Bratislavčanov o príprave Slovenska na prechod na menu euro hlavné mesto umiestnilo päť informačných panelov na verejne prístupných miestach.

"Magistrát vybral také miesta, ktoré sú zabezpečené dohľadom, kde sa vyskytuje zvýšený pohyb občanov a je predpoklad, že takýto panel upúta pozornosť návštevníkov," zdôvodnila hovorkyňa magistrátu Eva Chudinová.

Panely sú pri vchode do Primaciálneho paláca, vo vestibule budovy novej radnice v blízkosti pracoviska Služby občanom, na Daňovom pracovisku na Bazovej ulici, v Mestskej knižnici na Laurinskej ulici a vo vestibule Parku kultúry a oddychu. Europanely pre bratislavský magistrát dodala Národná banka Slovenska, ako aj informačné materiály a brožúrky, ktoré poskytujú napríklad prehľad o bankovkách, informácie pre podnikateľov a iné.

"Hlavné mesto sa už od júla minulého roka systematicky zaoberá prípravou prechodu hlavného mesta na novú menu," dodala Chudinová. Najdôležitejšou úlohou v tomto procese je prispôsobenie informačných systémov mesta. V najbližších týždňoch bude odovzdaný a otestovaný ekonomický a mzdový informačný systém tak, aby bol včas pripravený na prechod.

(tasr)

Páčil sa vám článok?