Vyšla nová Bratislavská vizitka

3.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Po dvoch rokoch vychádza druhé vydanie Bratislavskej vizitky. Ide o malú skladnú mapu centra Bratislavy v tvare vizitky, ktorá ponúka komplexnú a rýchlu orientáciu v meste vrátane vyznačenia kultúrnych a historických pamiatok a služieb nachádzajúcich sa v Bratislave.

Druhé vydanie prináša niekoľko noviniek. Tým, že bola vydaná v spolupráci s mestskou časťou Staré Mesto, obsahuje oveľa viac informácií o meste, ale aj väčší formát a väčšiu mapu rozšírenú o územie od Auparku po Polus.

Mapka je momentálne jedinou aktualizovanou mapou, ktorá zachytáva aktuálny stav ciest a zástavby napríklad v okolí Sadu Janka Kráľa a Hodžovho námestia. Na minimálnom rozsahu je sústredený komplexný rozsah služieb od požičovne áut, krytej garáže, banky, cez rozmanitý výber reštauračných zariadení, čistiarne až po lekárske ošetrenie, lekáreň či zubára.

Bratislavská vizitka je určená predovšetkým zahraničným návštevníkom, preto vychádza v nemčine a angličtine. Jej distribúciu zabezpečujú zastupiteľské úrady, obchodné komory, hotely, informačné kancelárie, turistické centrá, nájdete ju tiež na autobusovej a železničnej stanici a takmer vo všetkých obchodných centrách.

(brn)
Páčil sa vám článok?