Karlovešťania leto využívajú na rekonštrukcie

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Karlova Ves počas leta začala viaceré rekonštrukčné a stavebné práce. Ešte v júli začali s dostavbou a rekonštrukciou vnútrobloku na Dlhých dieloch v lokalite medzi Pribišovou ulicou a Ulicou L. Fullu.

„Cieľom výstavby vnútrobloku je predĺženie pešej zóny v tomto areáli. Okrem výstavby vnútrobloku je zámerom rekonštrukcie aj dobudovanie detského ihriska, parkoviska, lavičiek a verejného osvetlenia. V príjemnom prostredí plnom zelene budú môcť ľudia každého veku stráviť svoj voľný čas oddychom a zábavou,“ uviedol starosta mestskej časti Bystrík Hollý. Termín predpokladaného ukončenia dostavby celého objektu je 25. október tohto roka. V decembri bude celý areál plne slúžiť obyvateľom mestskej časti a verejnosti. Rozpočet na projekt dosahuje takmer 12 miliónov korún a výstavba je financovaná výlučne z rozpočtu mestskej časti.

V auguste sa začalo aj s rekonštrukciou terasy Dlhé diely. Tá by sa mala skončiť do konca septembra a celkové náklady predstavujú približne štyri milióny korún. V parku SNP v Líščom údolí sa v auguste začalo aj s výstavbou altánku, ktorý má slúžiť nielen na oddychové aktivity, ale aj na rôzne kultúrne vystúpenia.

Páčil sa vám článok?