Začal sa výber hlavného architekta

3.10.2006
Páčil sa vám článok?

Mesto Bratislava v auguste vypísalo výberové konanie na funkciu hlavného architekta, ktorý bude hlavným koordinátorom a tvorcom ucelenej vízie, koncepcie a stratégie územného rozvoja mesta.

Náplňou činnosti funkcie hlavného architekta bude okrem iného zladenie významných mestotvorných investičných zámerov s koncepciou rozvoja mesta, s rozvojovými koncepciami mestských častí a s nástrojmi územného plánovania, ale aj koordinácia medzinárodných aktivít a kontaktov, zharmonizovanie dopravných a sociálno-ekonomických dokumentov súvisiacich s celkovým územným rozvojom mesta.

Okrem vysokej odbornej skúsenosti, nezávislosti, koncepčného, nadčasového, analyticko-syntetického myslenia a koordinačných, manažérskych schopností si post hlavného architekta vyžaduje človeka komunikatívneho s diplomatickým vystupovaním a pritom dostatočne asertívneho. Záujemcovia o funkciu hlavného architekta môžu prihlášky doručiť na personálny a mzdový referát bratislavského magistrátu do 30. septembra 2005. Termín zasadnutia výberovej komisie je predbežne stanovený na október 2005.

Páčil sa vám článok?