Na koho sa môžete obrátiť v Novom Meste

9.11.2007
0
Páčil sa vám článok?

Občania môžu v mestskej časti Bratislava - Nové Mesto vybavovať svoje záležitosti viacerými spôsobmi, priamo na miestnom úrade podľa odbornosti na príslušnom oddelení, alebo referáte s jeho výkonnými pracovníkmi.

Kontakt s poslancami Miestneho zastupiteľstva Bratislava - Nové Mesto je možný viacerými spôsobmi. Hodiny pre verejnosť majú vyhradené  zástupkyne starostu  Richarda Frimmela. Vicestarostka Dagmar Šimková má hodiny pre verejnosť každý pondelok od 15. do 17. hodiny, zástupkyňa starostu Ružena Apalovičová každú stredu od 15. do 17. hodiny.

Občania sa v týchto termínoch môžu na ne obrátiť  so žiadosťou o pomoc pri riešení svojich problémov, s návrhmi a postrehmi. Občania môžu využiť aj iné spôsoby komunikácie. Patria medzi ne osobitné schránky poslancov umiestnené vo vstupnom vestibule miestneho úradu na Junáckej ulici. Informácie sú aj na webovej stránke mestskej časti (www.bratislava-novemesto.sk). Každý občan sa tiež môže kontaktovať so „svojím“ poslancom, gestorom príslušného okrsku.

Mestská časť je  rozčlenená  na  37 gesčných okrskov, z ktorých každý predstavuje presne určené ulice alebo časti ulíc s konkrétnymi domami.  Zoznam gesčných okrskov s gesciami  jednotlivých poslancov je uvedený v textových informáciách Televízie Nové Mesto. Kontakt medzi občanmi a poslancami zabezpečuje organizačný referát, tel.: 49253367, resp. sekretariát zástupkyne starostu 49253224.

(brn, lau)
Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie