O problémoch mesta možno diskutovať na internete

14.9.2007
0
Páčil sa vám článok?

Čitatelia www.BratislavskeNoviny.sk môžu odteraz otvárať vlastné diskusie o problémoch mesta a života v ňom. Umožní im to Bratislavské fórum, kde môžu zatiaľ diskutovať v siedmych Fórach - o cestovaní v MHD, o zeleni v meste, o výstavbe výškových budov, o parkovaní, o doprave, o živote v pešej zóne, o problémoch svojej ulice.

Diskusia v Bratislavskom fóre ako aj k všetkým redakčným článkom je odteraz podmienená registráciou. Tá zaručí registrovaným čitateľom jedinečnosť prezývky, pod ktorou sa budú zúčastňovať diskusií. V prípade záujmu môžu dostávať súkromné správy od iných registrovaných čitateľov a majú možnosť byť elektronickou poštou informovaní o ďalších diskusných príspevkoch k vybraným článkom a témam.

Registrovaní čitatelia majú tiež možnosť vybrať si oblasti, z ktorých chcú elektronickou poštou dostávať prehľad aktualít z predchádzajúceho dňa.

Registrácia čitateľa je jednoduchá a zaberie iba chvíľu. Veríme, že tvoriaca sa internetová komunita čitateľov Bratislavských novín sa bude ďalej rozrastať a www.BratislavskeNoviny.sk sa stane platformou nielen pre diskusiu o každodenných problémoch Bratislavy, ale aj o tom, ako zvýšiť kvalitu života v hlavnom meste.

Radoslav Števčík
Páčil sa vám článok?