S denným táborom sú prázdniny lepšie: Pozrite si ich ponuku

26.5.2018
0

Zdroj: FB Ateliér Šikula

Páčil sa vám článok?

Hľadáte letný denný tábor pre deti? Ponuka je taká pestrá, že rodičia túžia po tábore niekedy ešte viac než samotné deti.

Deti sa môžu stať vodákmi v Karloveskej zátoke či archeológmi, naučiť sa fotiť, v zoologickej záhrade sa starať o zvieratá, stráviť celý týždeň v aquaparku alebo pri koňoch, a to sa ani nemusia večer vzdať bezpečia svojej postele. Denný tábor je skvelá voľba, ak nechcete, aby vaše dieťa bezprizorne blúdilo sídliskom, pretože odvaha mu ešte nedovoľuje stráviť týždeň nadväzovaním nových priateľstiev v pobytovom tábore.
OZ Preliezka má v ponuke asi dvadsať denných táborov a podľa slov jednej z animátoriek, najväčší záujem je o Lego tábor, tábor Traja pátrači, kde deti celý týždeň pátrajú po veľkej záhade a tábor Mladí zoológovia priamo v areáli ZOO. Ideálne sú pre mladšie deti, ale podľa animátorky sa nemusíte báť poslať do takéhoto tábora aj staršie 12-, 13-ročné dieťa, ak by nenatrafilo na rovesníkov, čo sa vraj stáva málokedy, animátori z neho spravia svojho „asistenta“, nudiť sa určite nebude.

PRE MENŠÍCH
Tábor pre predškoláka
Od 3 do 6 rokov, Cena: 130 eur
Kde: Materská škola Letná v Novom Meste
V areáli škôlky je tábor pre najmenších zameraný na tenis a angličtinu. Podľa veku detí sa berie ohľad aj na ich potrebu spánku. Denne od 7.30h do 16.30h, trikrát denne strava, v cene tenisová výbava aj materiály na angličtinu.

Hrajme sa na povolania
Od 5 do 12 rokov, Cena: 20 eur na deň, Kde: Bory Mall
Každý deň si deti vyskúšajú iné povolanie-zahrajú sa na chovateľov zvierat, objaviteľov,
kaderníčky, policajtov, hasičov, hercov, tanečníkov... Súčasťou bude aj výlet na farmu. Výhodou je možnosť prihlásiť dieťa aj na jeden deň v týždni. Denne od 8h do 17h.

Zdroj: mojemesto.org

PRE väčších
Jazykové prázdniny
Od 7 do 14 rokov, Cena: 159 eur, Kde: Štefánikova 19
Jazyková škola ponúka denné tábory s anglickým, nemeckým, francúzskym alebo španielskym jazykom. Doobeda sa hravou formou rozpráva v cudzom jazyku, poobede sa vyráža na výlety. Napríklad do Pixel Federation, kde deti zistia, ako a kde sa vyrábajú počítačové hry, navštívia Virtuálnu realitu, Laser Arénu, Bibiánu, pôjdu na bowling. Vždy sa otvárajú tri skupiny – začiatočníci, mierne pokročilí a pokročilí. Samozrejmosťou je od 8h do 18h štyrikrát denne strava.

TeamUp vs Avengers
Od 8 do 15 rokov, Cena: 150 eur, Kde: Zábavný park TeamUp v nákupnom centre Styla pri Zlatých pieskoch
Super hrdinovia rozdelení do viacerých skupín budú plniť misie ako z pevnosti Boyard a učiť sa spolupracovať. V parku, kde sa konajú aj teambuildingy pre firmy, sa nachádza 20 miestností s rôznym stupňom obtiažnosti – majú názvy závažie, bludisko s loptou, minigolf, lovec svetla, bazén, opice, lanovka, strelnica či horolozec...
V rámci tábora sa bude aj hodinu denne konverzovať po anglicky, pripravený je turnaj v stolnom futbale, jeden deň výlet do prírody. Trikrát denne od 8h do 17h strava, ovocie celý deň k dispozícii a home made limonády. Turnusy nájdete na stránke parku.

Zdroj: kamsdetmi.sk

Pirátom na Divokej Vode
Od 5 rokov, Cena: 139 eur, Kde: Divoká Voda, Čunovo
Jazda na štvorkolkách, detský rafting, aquaroller, stand up paddle, penová párty, lukostreľba alebo nočná hra a noc pod hviezdami, pre tých, ktorí si trúfnu. Rozprávkový autobus aj za ukrytým pokladom odchádza do strediska s vodnými atrakciami, trampolínami aj športoviskami, spred Auparku o 8h a prichádza o 18h. Samozrejmosťou je strava trikrát denne a pitný režim.

Zdroj: wachumba.eu

(in)

Páčil sa vám článok?