Abba Mania poskytne ilúziu nesmrteľnosti

2.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

Tí, ktorí nemali možnosť pozrieť si skvelých švédskych interpretov hitov ako Mamma Mia či Dancing Queen naživo, majú teraz príležitosť. Nemusia upierať oči na filmové plátno, kde sa odohráva príbeh famóznej skupiny Abba, môžu si dopriať zážitok zo „skutočného“ koncertu. Odohrá sa 26. februára v Incheba Expo Aréne na Viedenskej ceste 7 v hudobnom projekte Abba Mania.

Keď sa na začiatku 80. rokov Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid rozhodli ísť každý vlastnou cestou, rozpad jednej z najúspešnejších skupín všetkých čias zarmútil milióny fanúšikov. Osemnásť hitových singlov a 350 miliónov predaných albumov odrážajú unikátnosť skupiny. Projekt Abba Mania pristupuje k švédskej kultovej skupine aj v najmenších detailoch. Dokonalé prevedenie hudby, spevu, scény, kostýmov, choreografie a svetiel robí z koncertu výbornú show.

„Abba Mania je jedna z najlepších show v obehu,“ zhodujú sa zahraničné periodiká v krajinách, kde show uchvátila poslucháčov a milovníkov skupiny Abba. Na koncerte zaznie 21 hitov, ktorými sa spievajúci Švédi pred rokmi preslávili. Keď už nič iné, Abba Mania poskytne všetkým návštevníkom koncertu dokonalú ilúziu večnosti a nesmrteľnosti. Tú umelcom ich diela vo veľkej miere zaručujú.

(dš)
Páčil sa vám článok?