Pokojné Vianoce a šťastný nový rok 2004

14.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

V kresťanskom kalendári sa končí advent, ktorý je pre veriacich obdobím prípravy na príchod a narodenie Božieho syna, Ježiša Krista. Toto predvianočné obdobie ako aj samotné Vianoce sú však výnimočné aj pre ostatných a tak sa tento kresťanský sviatok stáva slávnosťou pre všetkých ľudí.

V rukách, milí čitatelia, držíte posledné tohtoročné vydanie týchto novín. Možno nie je také slávnostné, ako by si v tomto predvianočnom čase zaslúžilo, je však opäť plné informácií o dianí v Bratislave a jej mestských častiach. Aj vašou zásluhou sa tieto noviny stali najčítanejšími v celom meste - v Starom Meste ich poznáte ako Staromestské noviny, obyvatelia ostatných mestských častí zase ako Bratislavské noviny.

Dovoľte preto, milí čitatelia, aby sme vám všetkým zaželali pokojné a milostiplné vianočné sviatky, aby ich neopakovateľná atmosféra zostala vo vašich domácnostiach aj po tom, ako si rozbalíte posledný vianočný darček a na vašich stromčekoch zhasne posledná sviečka. Aby sme boli pozorní a milí k ostatným ľuďom aj po Vianociach, aby tento výnimočný sviatok zostal v našich srdciach po celý rok.

Všetkým čitateľom, tiež želáme veľa zdravia, pokoja a lásky v novom roku 2004, ktorí mnohí z nás opäť privítajú spoločne v uliciach mesta. Nech je ten nový rok už tradične lepší, ako ten predchádzajúci, nech je život mesta a jeho obyvateľov po vstupe Slovenska do Európskej únie ešte plnohodnotnejší a krajší...

Redakcia

Páčil sa vám článok?