Program na Mikuláša je pripravený

14.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Mestskú časť Bratislava - Staré Mesto si v predvečer Mikuláša už nemožno predstaviť bez jeho privítania na Hviezdoslavovom námestí. Aj tentoraz je na tento deň pripravený bohatý program a sprievodné akcie.

Mestská časť si predsavzala, že v deťoch okrem radosti z prijímania darčekov prebudí aj radosť z obdarovávania iných. Spolu so školami v Starom Meste mestská časť začala zbierku hračiek, z ktorých už deti vyrástli. Cieľom je, aby deti obdarovali svojich rovesníkov v detských domovoch. Okrem toho vyhlásila zber suchého chleba pre zvieratá v Zoologickej záhrade.

Obe akcie vyhodnotí pred príchodom Mikuláša komisia a najlepších Mikuláš vyhlási a ocení. Pochopiteľne, Mikuláš sa nemôže zaobísť bez pestrého programu. Postarajú sa oň Súbor žiakov zo ZUŠ na Exnárovej ulici, krasokorčuliarsky oddiel Športového klubu Slovan Bratislava, diskotekár, detský folklórny súbor Grbarčieta a Beáta Dubasová.

Okrem toho sa budú môcť deti, ktoré prídu na Hviezdoslavovo námestie už od 15. hodiny potešiť so zvieratkami zo zoo, dokonca sa na nich aj povoziť.

(stn)

Páčil sa vám článok?