Mikuláš príde potešiť deti aj do Petržalky

2.10.2006
Páčil sa vám článok?

Petržalské ulice a námestia bude od 5. decembra do 6. januára rozjasňovať vianočné osvetlenie a kolorit najväčšieho bratislavského sídliska budú dopĺňať vianočné stromy pred Domom kultúry Zrkadlový háj a pred kostolom Sv. rodiny na Strečnianskej ulici.

Petržalská samospráva pripravila pre bratislavské deti mikulášske akcie. V nedeľu 5. decembra od 16. hodiny bude v Dome kultúry Zrkadlový háj predstavenie Možno príde aj Mikuláš s detskou diskotékou, hrami a súťažami. V pondelok 6. decembra Mikuláš navštívi deti v Nemocnici Sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici a rozdá im darčeky a ovocie. Mikuláš navštívi aj petržalské knižnice - deti ho budú môcť stretnúť na detských oddeleniach knižníc na Ambroseho, Vavilovovej, Lietavskej, Furdekovej, či Vyšehradskej ulici.

Vyvrcholením mikulášskych osláv bude v stredu 8. decembra príchod Mikuláša na koči, ktorý sa o 15. hodine pohne z plochy pred kostolom Sv. rodiny, prejde cez Kutlíkovu, Romanovu , Rovniankovu, Osuského, Furdekovu, Šustekovu, Bosákovu ulicu, zamieri na Jantárovú cestu, Vlastenecké nám., Rusovskú cesta a Panónskou cestou, Bratskou, Jiráskovou, Iľjušinovou, Smolenickou, Šintavskou, Topoľčianskou sa vráti späť ku kostolu Sv. rodiny.

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie