5 dôvodov, prečo ísť na SIAF 2022 do Malaciek

6.8.2022

Zdroj: siaf.sk

Páčil sa vám článok?

Letecká akrobacia, ozbrojené sily či kokpity lietadiel – to všetko len pár kilometrov od Bratislavy. Medzinárodné letecké dni SIAF 2022 sa uskutočnia 27. a 28. augusta na Letisku Kuchyňa v Malackách.

Posledný prázdninový víkend bude venovaný lietaniu. Pripravená je zahraničná i domáca vojenská a civilná letecká technika, vynikajúca skupinová či sólo akrobacia a svoju techniku predstavia aj Ozbrojené sily Slovenskej republiky. Okrem toho nebude chýbať ani bohatý sprievodný program pre rodiny s deťmi. A to nie je všetko, dôvodov navštíviť SIAF 2022 je hneď niekoľko.

  1. Z Bratislavy je to kúsok

Z centra hlavného mesta na Letisko Kuchyňa sa autom dostanete približne za 35 minút. Organizátori do ceny vstupenky navyše zahrnuli aj parkovanie neďaleko areálu. Na ich webovej stránke tiež nájdete kompletné informácie o hromadnej či kyvadlovej doprave, ale aj inštrukcie pre tých, ktorí si plánujú urobiť cyklovýlet.

Ak si chcete vychutnať program počas oboch víkendových dní, vďaka lokalite sa nemusíte zaťažovať riešením ubytovania. Avšak v prípade, že sa vám nechce ísť späť domov, na Medzinárodných leteckých dňoch máte možnosť stanovať.

  1. Uvidíte výnimočnú techniku

Pozvanie na najväčšiu leteckú udalosť roka okrem domácich prijali pozvanie aj sólisti a skupiny z Veľkej Británie, Turecka, Maďarska, Nemecka, Talianska i Česka. Medzi nimi napríklad RAF Falcons Parachute Display Team, Flying Bulls Aerobatic Team či Turkish Stars.

Nebude chýbať ani majster sveta v leteckej akrobacii Zoltán Veres. Praví milovníci lietania sa môžu tešiť na ukážku moderného podzvukového lietadla L-39NG od českého výrobcu Aero Vodochody na zemi aj vo vzduchu. Ozbrojené sily SR predvedú napríklad leteckú i statickú ukážku vrtuľníkov Black Hawk a v programe je toho ešte omnoho viac.

  1. Užijete si to bez obmedzení

Minulý ročník Medzinárodných leteckých dní sa nezaobišiel bez protipandemických opatrení. V areáli muselo byť zabezpečené oddelenie jednotlivých zón podľa očkovania či prekonania ochorenia. Aj keď to organizátori i návštevníci zvládli a podujatie si užili, bez prísnych opatrení sa očakáva ešte jednoduchší priebeh a príjemnejší zážitok.

Zdroj: siaf.sk

  1. Zabaví sa celá rodina

Už tradične sa nebude iba lietať. Sprievodný program si užijú aj deti. Posledný prázdninový víkend si predsa zaslúži byť nabitý zážitkami. Uvidia jedinečné akrobacie lietadiel vo vzduchu a zblízka sa na nich pozrú i na zemi, a to nielen zvonku. Do niektorých budú môcť vstúpiť a zahrať sa na pilotov či pasažierov unikátnych strojov.

Okrem toho organizátori pripravujú veľkú bezplatnú zónu pre deti, kde sa najmenší návštevníci zahrajú, ukážu svoju kreativitu alebo si zasúťažia. V zóne nájdu nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, prekážkové dráhy či rôzne súťaže a lákavé odmeny. Deti do šiestich rokov majú navyše vstup zdarma v sprievode dospelých. Sedem až pätnásťroční zas môžu využiť výhodnú zľavu.

Zdroj: siaf.sk

Foto: MLD SIAF 2022 je pre celú rodinu.

  1. Online vstupenky sú lacnejšie

Zľavu na vstupenky navyše nemajú iba deti. Návštevníci, ktorí sa rozhodnú kúpiť si lístok online ušetria minimálne šesť eur podľa typu vstupenky. Na výber sú tri varianty, pričom so zvyšujúcim sa komfortom stúpa aj cena. Každý z nich však zahŕňa všetko potrebné na príjemné strávenie víkendu na SIAF-e.

Takzvaná verejná zóna zahŕňa voľné státie, gastro, chillout a detskú zónu, sanitárne vybavenie a bezplatné parkovanie. K dispozícii je aj o niečo drahšia vstupenka so sedením na tribúne. Okrem toho v ponuke nájdete VIP lístky s celodenným cateringom, samostatným parkovaním a toaletami či exkluzívnym výhľadom na dráhu. Stačí si len vybrať.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie