Silvester už pozná prvých účinkujúcich

2.10.2006
Páčil sa vám článok?

Prípravy na silvestrovské oslavy v centre Bratislavy sú už v plnom prúde. Organizátori zverejnili mená prvých účinkujúcich, ktorí sa postarajú o ďalší atraktívny vstup hlavného mesta do nového roka.

Na centrálnom pódiu na Hlavnom námestí by sme mali v osemhodinovom programe zažiť živé koncertné vystúpenia skupín Slniečko, Terne Chave (ČR), Mango Molas, Laca Lučeniča a jeho projektu Satisfactory, speváčky Tiny, ako aj dvoch tradičných domácich miláčikov - skupín Hex a Vidiek. Ďalší účinkujúci sú ešte v rokovaní. Veľkým prekvapením majú údajne byť mená tohtoročných moderátorov hlavného silvestrovského programu.

Na menšom pódiu uprostred Michalskej ulice, pracovne nazvanom Jamaica Sun Stage, budú počas celej silvestrovskej noci vystupovať kapely SkaPra Šupina a Ska2Tonics, striedať sa s nimi bude v rovnakej hudobnej nálade DJ Kvetko.

Novinkou tohtoročných osláv budú dve ďalšie menšie hudobné scény. Na rohu Panskej a Ventúrskej ulice si rozložia svoj stan rezidentní dídžeji populárneho Buddha Baru. Neďaleko na Laurinskej ulici sa bude hrať po celý večer predovšetkým rocková a bluesová muzika.

Do silvestrovského programu určite dobre zapadne verejné klzisko na Hviezdoslavovom námestí, zatiaľ čo posledné odpočítavanie sekúnd starého roka a príchod nového roka obstarajú svetelné animácie a polnočný ohňostroj na dunajskom nábreží v sektore medzi Novým mostom a propelerom.

Páčil sa vám článok?