Bratislavské noviny idú do celého mesta

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Bratislavčania o svoje obľúbené noviny neprídu. Predvolebný škandál v Starom Meste, keď jedna volebná koalícia politických strán zneužila logo Staromestských novín, neovplyvní vydávanie Bratislavských novín.

Pre Staromešťanov, ktorí sa obávajú, že nebudú dostávať obľúbené Staromestské noviny, máme dobrú správu. O aktuálne informácie zo života v meste v žiadnom prípade neprídete - dôkazom toho je aj toto vydanie Bratislavských novín, ktoré vychádza v náklade 191 300 kusov a dostáva sa do poštových schránok všetkých bratislavských domácností. Ďalší osud Staromestských novín je v rukách nového vedenia mestskej časti Staré Mesto.

Bratislavské noviny vychádzajú už piaty rok a doteraz boli distribuované do 16 mestských častí s výnimkou Starého Mesta. Bratislavské noviny sú súkromné noviny, sú finančne aj obsahovo nezávislé na orgánoch štátnej správy aj miestnej samosprávy. Ich jediným zdrojom príjmov je platená reklama, ktorá niektorých čitateľov trochu hnevá, ale bez nej by noviny nemohli v takejto podobe vychádzať. Vďaka reklame sú totiž zadarmo.

Milí Bratislavčania, ďakujeme za priazeň a podporu, ktorú ste nám prejavili najmä v posledných týždňoch. Sľubujeme, že Bratislavské noviny ako noviny všetkých Bratislavčanov budú aj naďalej nezávislým, dôveryhodným a objektívnym zdrojom informácií o dianí v meste.

Milí Bratislavčania, vážení Staromešťania, dovoľte, aby sme vám v predvečer vianočných sviatkov a v závere tohto náročného roka zaželali milostiplné a požehnané Vianoce, veľa zdravia, pokoja, lásky a šťastia. Dovidenia a dočítania v roku 2003.

Páčil sa vám článok?