Vážení čitatelia Bratislavských novín

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Dovoľte, aby sme vás pozdravili v novom tisícročí a ešte raz vám zaželali veľa zdravia, šťastia, lásky a spokojnosti. Nech je nové storočie a tisícročie, lepšie a veselšie ako tie predošlé, nech v živote každého z nás vyhráva len to dobré a pekné. Vitajme v lepších časoch, priatelia.

Ďakujeme za všetky pozdravy a želania, ktoré ste nám napísali a zatelefonovali. Ďakujeme tiež za listy a podnety, ktoré ste nám v uplynulom roku poslali. Nie vždy sme mohli váše názory uverejniť v novinách, ich rozsah je totiž obmedzený a preto nám prepáčte, ak sme vám aj prisľúbili ich zverejnenie a nestalo sa tak. Obracajú sa na nás čitatelia z celej Bratislavy so svojimi problémami, ktoré sa im nedarí riešiť. Ani my nie sme všemocní, vo viacerých prípadoch sa nám však podarilo pomôcť. A to nás teší najviac.

Nový rok aj napriek všetkým novoročným želaniam bude pre nás ťažší ako tie predchádzajúce. Podstatne totiž vzrástla cena novinového papiera a to sa prejaví v nákladoch na výrobu týchto novín. Preto aj tomto roku nebude na stránkach týchto novín chýbať reklama, bez ktorej môžu žiť len máloktoré noviny na svete. A zvlášť také, ktoré nemajú príjem z predaja a dostávajú ich čitatelia zadarmo. Nový rok začíname skromne, na ôsmich novinových stranách. Sme presvedčení, že to je v tomto roku naposledy a že odteraz budete dostávať vaše obľúbené noviny len na dvanástich a viac stranách.

Problémom, s ktorým zápasíme už dlhší čas sú tí naši reklamní partneri, ktorí za reklamu v novinách neplatia včas alebo vôbec. Preto od budúceho čísla zverejníme zoznam tých, ktorí na stránkach týchto novín ponúkajú svoje služby a za túto reklamu neplatia.

Aj tomto roku budeme prinášať najnovšie správy zo života mesta, chýbať nebudú ani obľúbené výlety do bratislavskej histórie od Štefana Holčíka a Júliusa Satinského. Priestor bude mať aj boj za práva spotrebiteľov, ktorý vedie Marta Černá, naďalej budeme pokračovať v návštevách a hodnotení bratislavských reštaurácií.

Veríme, že tieto noviny aj naďalej zostanú najčítanejšími v meste. Veríme, že svojich čitateľov nesklamú a budú stále kvalitnejšie. Nájdete ich každé dva týždňe vo svojich poštových schránkach a tento rok po prvý raz aj počas letných prázdnin. Ak nie je prístup k vašej poštovej schránke, umožnite to, prosím. Ak sa k vám noviny náhodou nedostanú, nájdete ich v kancelárii Bratislavskej informačnej služby na Klobučníckej ulici.

Takže dočítania, priatelia!

Redakcia

Páčil sa vám článok?