Naša redakcia stále v provizóriu

8.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Prvé tohtoročné vydanie našich novín vyvolalo mimoriadny záujem čitateľov. Najmä informácia o štúdii výstavby mrakodrapu na Námestí SNP nenechala mnohých Bratislavčanov ľahostajnými a napísali ste nám svoje názory a pripomienky.

A treba povedať, že všetky boli negatívne. Aj preto sme sa rozhodli tomuto prípadu venovať samostatnú novinovú stranu, kde nájdete nielen reakcie kompetentných ale aj pobúrených čitateľov.

Novoročná potopa našej redakcie, o ktorej sme informovali v minulom vydaní, poznačila aj toto vydanie novín. Ani po vyše troch týždňoch totiž jej následky nie sú odstránené a tak stále pracujeme v provizórnych priestoroch. Havarijná služba, ktorú začiatkom roka zavolala naša správcovská organizácia, totiž jednu miestnosť maľovala tak dlho, že ani po ôsmich dňoch nie je vymaľovaná. Veríme, že podobné starosti nemáte aj vy, a že máte s bratislavskými správcami a remeselníkmi lepšie skúsenosti.

Od tohto vydania sme na stránkach novín zaviedli novú pravidelnú rubriku O práci a vzdelávaní, ktorú pripravujeme v spolupráci s personálno-poradenskou spoločnosťou Appel Counselling. Veríme, že tu nájdete zaujímavé informácie o bratislavskom trhu práce a možnostiach ďalšieho vzdelávania.

A ešte jedna dobrá správa! Termín, keď Bratislavské noviny odštartujú na internete svoju www-stránku sa nezadržateľne blíži. Od februára nás už nájdete nielen vo svojich poštových schránkach.

(red)

Páčil sa vám článok?