Karlovešťanov čakajú trojdňové hody

2.10.2006
Páčil sa vám článok?

Od piatku 24. do nedele 26. septembra budú v Karlovej Vsi hody pomenované podľa patróna miestneho kostola, svätého Michala Archanjela.

Program hodov otvorí v piatok o 16. hodine tradičné viazanie hodových hroznových strapcov a postavenie hodového stromu v Líščom údolí, pred Kostolom sv. Michala vystúpi detský folklórny súbor Čečinka.

V sobotu sa už od rána môžu záujemcovia zúčastniť na športovom predpoludní na Majerníkovej ulici. Od 13. hodiny sa bude hodovať aj v Líščom údolí, kde vystúpi skupina historického šermu Astur, dychová skupina Vištučanka, folklórne súbory Sárik a Bezanka a hudobné skupiny Goldies, Salvation, Ska-pra-šupina a Hex.

Nedeľné popoludnie bude patriť deťom, ktoré sa môžu zabaviť na detskej diskotéke v Líščom údolí. Vystúpi tu aj detský folklórny súbor Čečinka a žonglérska dvojica pod názvom M+M. V podvečer sa predstaví tanečný súbor Latino flash Miguela Mendéza a program zavŕši vystúpenie Petra Nagya so skupinou Indigo.

Počas troch dní čaká na hodovníkov v stánkoch s občerstvením neodmysliteľný burčiak a karloveský ríbezlák. Zabaviť sa môžu aj na kolotočoch, nafukovacom detskom hrade, bungee trampolíne, suchozipsovej stene či na rodeovom elektrickom býkovi.

Páčil sa vám článok?