V Horskom parku vaše deti zažijú strašidelnú zábavu v Strašidelnom lese

31.10.2019

Zdroj: ac

Páčil sa vám článok?

Horský park je vyhľadávaným miestom pre príjemne strávený čas v prírode, ale vedeli ste, že aj on ukrýva svoje tajomstvá? V dušičkovom období ožijú tie najhrôzostrašnejšie zjavenia, ktoré sú v ňom ukryté. Nenechajte si to ujsť a príďte zažiť dávku zábavy v Strašidelnom lese.

Strašidelný les je príbehom jednej mladej skupiny priateľov, ktorý sa rozhodli spraviť špeciálny darček pre brata jedného z nich. Pripravili strašidelnú cestu, masky v kostýmoch s jednoduchým makeupom. Zavolal som niekoľko kamarátov, obliekli sme sa do strašidelných kostýmov a pripravili sme sa do akcie. Mama s mojím bratom a niekoľkými známymi sa vydali na cestu, kde sme ich už čakali my - strašidlá od výmyslu sveta“, uvádza Christian, organizátor akcie.

Strašidelný les sa pre rodinu a známych konal tri roky po sebe, kým sa skupinka mladých stredoškolákov rozhodla zorganizovať verejnú akciu pre každého, kto sa rád bojí, ale najmä pre našich najmenších. Našli veľa dobrovoľníkov a vymysleli príbeh. Minulý rok ich podporilo viac ako 400 účastníkov. Mamičky akciu zdieľali po svojich portáloch, a tak sa o nich dozvedel vysoký počet návštevníkov. 

Už 2.novembra si návštevníkov pripravili v programe veľa nových strašidiel a ešte zaujímavejšie zástavky. Taktiež na konci akcie bude možnosť pofotiť sa so strašidlami. Ktovie, možno sa niekomu ujde kus Zombie oblečenia alebo čarovná palička tajomného čarodejníka. Pripravených je mnoho strašidiel, ale aj možnosť vyhrať lístky do kina od Cinemax, keď sa zapojíte do instagramovej súťaže Strašidelného lesa.

​Aktuálny ročník by chceli vylepšiť o pre nich dôležitú vec. Na organizácii spolupracujú s Obchodná ulica a okolie o.z. a prišli s nápadom a ambíciou spraviť niečo aj pre Horský park, keďže sú to „pľúca Bratislavy“. Obdivujeme aktivity súčasných správcov, že sa im darí celé roky udržiavať a rozvíjať toto územie a brániť, tak zastavaniu územia. Veríme, že organizáciou ďalších ročníkov sa nám podarí vyzbierať dostatok peňazí a venovať ich priamo vylepšeniu, ktoré bude slúžiť pre Horský park“,  hovorí Davy Čajko, riaditeľ OUAO o.z.

Príďte aj vy vyskúšať dávku strašidelného adrenalínu a užiť si Horský park inak. Už túto sobotu, 2.novembra Horský park ovládnu strašidlá.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?