Slovenská filharmónia v pondelok spúšťa voľný predaj abonentiek pre všetkých záujemcov

15.9.2019
0

Zdroj: Slovenská filharmónia

Páčil sa vám článok?

S bohatou ponukou hudobných zážitkov  prichádza aj tento rok Slovenská filharmónia, ktorá odštartovala už svoju 71. koncertnú sezónu. Tá potrvá od septembra 2019 do júna 2020.

Pripravené sú koncerty  v interpretácii telies SF - orchestra Slovenská filharmónia, Slovenského filharmonického zboru, či Slovenského komorného orchestra. Okrem troch hudobných stálic privíta počas  sezóny mnoho domácich a zahraničných hosťujúcich umelcov – sólistov, dirigentov či komorných zoskupení.

Aj túto koncertnú sezónu sú pripravené  symfonické a vokálno - inštrumentálne koncerty v Koncertnej sieni. Nechýbajú populárne koncerty pre dospelých, deti a teenagerov. Vo vybrané nedeľné popoludnia môžete navštíviť organové koncerty, v Malej sále koncerty komorných zoskupení alebo klavírne recitály. V ponuke nechýbajú sviatočné koncerty – vianočné, silvestrovský, novoročný a mimoriadne obľúbené melódie filmovej hudby.

Koncerty sú tematicky zoradené v jednotlivých cykloch. Od 16. septembra do 4. októbra ponúka Slovenská filharmónia všetkým milovníkom hudby možnosť zakúpiť si abonentku -  finančne výhodnú vstupenku na vami vybranú sériu koncertov, ktoré budete navštevovať  počas celej 71. sezóny filharmónie.

Zakúpením abonentky získate výraznú finančnú zľavu, vyberáte si svoje miesto na celú sezónu a máte tak možnosť vlastného výberu najlepších miest v Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie alebo v Malej sále Slovenskej filharmónie.

    Vstupenky nsú v predaji v pokladnici SFv budove Reduty , otvorená je po: 9 – 14.00, ut – pia: 13.00 – 19.00 h. Viac nájdete na www.filharmonia.sk.

    (ts)

    Páčil sa vám článok?