VIDEO: Nový letný hit má aj svieži klip - nakrúcal sa na vyhliadke z Mostu SNP či opustenej lodi

9.7.2019

Zdroj: Youtube

Páčil sa vám článok?

Siedmeho júla sa na internete objavila nová pesnička od formácie Sematam, ktorá dostala jednoduchý názov Ja a Ty. Vznikol k nej aj videoklip, ktorý sa nakrúcal na rôznych miestach v blízkosti Dunaja a spieva v ňom dvojica Marek Kutnár a herečka Sára Polyaková. V záberoch sa objaví aj Ivan Vereš alias King - bývalý člen skupiny Made 2 Mate.

Sad Janka Kráľa, Starý most, nábrežie Dunaja, dom U dobrého pastiera, Medená ulica, pontón propeleru na petržalskej strane, reštaurácia UFO a mnoho iných bratislavských miest sa objaví v najnovšom počine nitrianskej skupiny Sematam. Jej líder - Marek Kutnár je zároveň hlavným účinkujúcim vo videoklipe, kde mu robí partnerku mladá herečka Sára Polyaková známa napríklad aj z jojkárskeho seriálu Naši. Pesnička je svieža, letná, rytmická, priam až tanečná a vypočuť si ju, respektíve pozrieť môžete tu:

  

Ako hosť sa v klipe objaví aj Ivan Vereš, ktorý má v pesničke aj sólo v hre na priečnej flaute. To je sprevádzané zábermi z drona na vyhliadku z Mosta SNP. Tá sa stala neslávne známou pred niekoľkými týždňami aj vďaka dievčine, ktorá z nej skočila alebo nešťastnou náhodou vypadla, ale pád z 95-metrovej výšky ako zázrakom prežila. O tomto prípade sme písali aj v Bratislavských novinách:

​(ars)

Páčil sa vám článok?