VIDEO: Z vrakov áut vytvoria autokino - pomôcť im môžete aj vy!

7.6.2019
Vrak auta

Zdroj: Facebook/Excelent

Páčil sa vám článok?

Dve muchy jednou ranou. Zástupcovia jedného českého výrobcu piva vymysleli koncept, ktorý pomôže dostať z hlavného mesta staré a nepoužívané autá. Umelci z nich následne vytvoria sedenie pre verejnosť - v priestore letného autokina.

Na sociálnej sieti českého výrobcu piva jeho zástupcovia informujú, že ich trápi, že v Bratislave sa nachádza veľa áut, ktoré sú jednak neestetické a jednak zaberajú parkovacie miesta. Preto vyzývajú verejnosť, aby im posielali tipy a zverejnili  video, kde hľadajú staré autá. Pri hľadaní starých áut vyzývajú o pomoc svojich fanúšikov. Ak o nejakých viete, napíšte im do správy či už na Facebooku alebo Instagrame.

Niekoľko z týchto áut odkúpia a spolu s bratislavskými umelcami ich premaľujú a pretvoria na zaujímavé sedenie pre ľudí v priestore letného autokina. Do tejto spolupráce sa zapojili ilustrátorka Barbora Idesová, Hazi, Tomáš Bánik a Victor Vaun. Bam, silná zostava.
Zdroj: Facebook/Excelent

V ich rukách vzniká projekt, ktorým chcú dokázať, že im záleží na Bratislave, pretože je to mesto, v ktorom majú ako spoločnosť svoje zastúpenie. Projekt je súčasťou kampane „Svojou cestou“.

(nc)

Páčil sa vám článok?