VIDEO: V Bratislave to roztočila Kim Wilde

21.10.2018
0
Kim Wilde

Zdroj: kimwilde.com

Páčil sa vám článok?

V Bratislave si prišli na svoje fanúšikovia popu 80. rokov. V Majestic Music Clube na Karpatskej včera koncertovala jedna z najväčších pop-rockových hviezd vtedajšieho obdobia Kim Wilde.

Speváčka strávila podľa našich informácií v metropole Slovenska celý deň, pretože chcela spoznať mesto. Koncertná sála bola prakticky plná, veľké divadlo, ktoré si prišli užiť najmä fanúšikovia vo veku 40 rokov a viac, sa začalo o 21.00 h.

Mnohé fanúšičky boli oblečené v štýle 80. rokov, speváčka napriek blížiacej sa šesťdesiatke (57) vyzerala výborne a čo je hlavné, spievala naživo, tedy bez playbacku. Najväčšie hity (Never Trust a Stranger, You Came) priviedli publikum do varu, speváčka ich zaradila na koniec.

Kim Wilde: Never Trust A Stranger:

Kim Wilde vydala na jar tohto roka  nový album s názvom Here Comes The Aliens, ktorý predstavuje na rovnomennom turné. Koncert v Majestic Music Clube bol jej druhým na Slovensku a prvým v Bratislave. Naposledy sa u nás predstavila v Košiciach ešte v roku 2007. 

Kim Wilde: You Came:

"Kim Wilde ako novovlná diva odštartovala hviezdnu kariéru s dnes už  klasickým hitom „Kids In America“ v roku 1981. Jej bohatá kariéra obsahuje viac ako 30 miliónov predaných nosičov, vydala 13 regulérnych albumov, vrátane mnohých mega úspešných singlov a tanečných hitov ako „Chequered Love“, „Cambodia“, „You Keep Me Hangin On“ (#1 v USA), „You Came“, „Four Letter Word“ - aby sme spomenuli aspoň zopár z nich... Ovenčená cenou od britského hudobného priemyslu BPI (predchodca Brit Awards) v roku 1983 ako najlepšia speváčka, Kim hosťuje na turné takým menám ako Michael Jackson (turné Bad) alebo David Bowie na jeho Greatest Hits turné v 1990. Začiatkom 90-tych rokov Kim vydáva ešte dva albumy, po ktorých sa na čas odmlčala, aby sa mohla venovať rodine," uviedli organizátori koncertu.

Na koncertné pódiá sa vrátila v roku 2001.

Kim Wilde včera vystúpila v Bratislave:

Zdroj: kimwilde.com
Zdroj: kimwilde.com

(ms, lb)

Páčil sa vám článok?