Letné kiná sa lúčia s divákmi: Pozrite si výber posledných premietaní

29.8.2018

Zdroj: MČ Rača

Páčil sa vám článok?

Leto nám pomaly, ale určite končí a s ním aj bratislavské letné premietania pod holým nebom. Prinášame vám výber posledných premietaní kín v rôznych mestských častiach. Niektoré letné kina dávajú bodku za premietacou sezónou už dnes. Na čo sa môžete tešiť?

Kedže končí august, večery bývajú citeľne chladnejšie, takže si nezabudnite zobrať niečo teplejšie na seba. Nezabudnite deku, repelent a môžete začať vychutnávať film.

V rámci Kultúrneho leta mestská časť Nové Mesto pripravila ďalší ročník projektu letného kina v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda. Premietania bývajú vždy v stredu a v sobotu po zotmení o 21:00.Dnes večer sa bude premietať film Podoba vody. Program kina vzniká hlasovaním záujemcov na webovej stránke kina, kde sú na výber tri filmové tituly, film s najväčším počtom hlasov sa bude premietať. Na sobotu máte na výber z trojice filmov: 7 sestier, Muž vo vlaku a Jurský svet.

Letné kino v Rači sa koná v rekonštruovanom amfiteátri Knižkova dolina. Každý piatok počas leta si Račania vychunávajú tmosféru letného kina zdarma. Posledné premietanie bude už tento piatok 31.8. a na programe bude animovaný film Ja, zloduch.

Karlova Ves organizuje Filmové leto v Líščom údolí. Premietania sa tam konajú každý piatok. V piatok 31. augusta je pre návštevníkov pripravený animovaný film Zootropolis s dabingom.

Komunitné centrum KASPIAN organizuje letné kino na detskom ihrisku Furdekova každý štvrtok v auguste. Na detskom ihrisku je zakázané požívať alkoholické nápoje a fajčiť tabakové výroky. KASPIAN na svojej facebookovej stránke informujú o premietaní vopred.

Autokino na Zlatých pieskoch premieta na parkovisku Shopping Palace Zlaté Piesky. Stačí iba zaparkovať a naladiť si frekvenciu 91 FM. Na konci týždňa v piatok 31. augusta sa bude premietať film Posledný lovec čarodejníc.

Letné kino Slovenskej národnej galérie SNG počas leta ponúka žánrovo rôznorodé filmy od rôznych európskych režisérov, mnohé filmy s oceneniami či nomináciami na prestížnych filmových festivaloch. Posledné premietanie letnej sezóny bude dnes o 20:30 v Starom Meste v priestore Berlinka v Esterházyho pa­láci a tešiť sa môžete na film Niekto to rád zahalené.

(citylife,nc)

Páčil sa vám článok?