České hviezdy a legendy v Bratislave

23.11.2006
Páčil sa vám článok?

Bratislava v predvianočnom období zažije jedno z najväčších zoskupení českých hviezd. Na Vianočnom koncerte 6. decembra o 19.00 v Športovej hale Pasienky vystúpia speváci pop-music, ale aj známi moderátori, herci, interpreti ľudovej či folkovej hudby.

Jiřina Bohdalová a Karel Šíp budú divákov koncertu sprevádzať po celý večer hovoreným slovom, čo zaručuje exkluzivitu podujatia a zaháňa každú nepríjemnú chvíľu, ktorá by mohla čo len trochu zaváňať nudou. Zárukou kvality budú aj mená spevákov, ktorí už na rozoranom poli pop-music prešli nejeden kilometer či už v gumených čižmách, alebo sa rozhodli poprechádzať v zlatých črievičkách.

Ich meno na tejto ceste však nezostalo pošpinené blatom. Naopak. Skvie sa na veľkých plagátoch a poteší aj návštevníkov Vianočného koncertu, na ktorom okrem iných vystúpi: Laufer, Zagorová, Kubišová, Jandová, Merta, Filipovská, Bartošová, Absolonová, Machálková, Brožová, David, Dejdar, Muk, Patejdl, Rosák, Janů, Hložek, Černý, Čenský, Martinová, Savka, Štědrý, Vágner a ďalší. Orchester Golem diriguje Ján Václavík.

Páčil sa vám článok?