Josef Laufer komorne v Divadle Aréna

23.11.2006
Páčil sa vám článok?

Aj keď si český spevák Josef Laufer svojím šarmom a iskrivosťou ducha podmaňuje najmä ženy, jeho profesionalite a hlbokému, podfarbenému hlasu neodolajú ani muži.

Najmä tí, ktorí na populárnej hudbe oceňujú okrem dobrej muziky aj hlbokomyselnosť textov a interpretovu znalosť všetkých oblastí života, o ktorých spieva.

Keď počúvate Josefa Laufera, je to ako keby ste si práve vložili do úst najkvalitnejší kúsok horkej čokolády na svete. Tak, ako dominuje jedna značka v oblasti cukrárenského priemyslu, tak dominuje Josef Laufer medzi českými spevákmi pop-music. Rozplýva sa v sluchách na všetky strany, pôsobí na zmysly, rozohrieva krv, ktorú cítite v končekoch prstov, dovtedy skrehnutých aj pod nánosom páperovej periny.

Ak vás už teda ovanul novembrový chlad, môžete sa tešiť na 7. december, keď Josef Laufer o 19.00 h vystúpi na Vianočnom koncerte v Divadle Aréna na Viedenskej ceste 10. Divadelné prostredie, v opozícii k veľkým koncertným halám, poskytne spevákovi nepochybne príjemné prostredie pre jeho podmanivý hlas.

Páčil sa vám článok?