Spolužiaci z Bostonu vystúpia v PKO

16.11.2006
Páčil sa vám článok?

Skupina hudobníkov, ktorí pôsobia v hudobnej formácii Waking Vision sa stretla počas štúdií v americkom Bostone. Keď úspešne prerazili na bostonskej hudobnej scéne a svoje kvality potvrdili aj na vychytenom slovenskom turné, nastala nečakaná rozlúčka.

Mladí hudobníci si po čase asi uvedomili kvality, ktoré ich spoločné hranie prináša, pretože po dvoch rokoch sa opäť stretli a 29. novembra o 20.00 h vystúpia v bratislavskom Parku kultúry a oddychu.

Waking Vision nie je hudobný štýl. Je to zážitok spojenia s prirodzenosťou a mystikou života. Do tejto zmesi hudobného vyjadrenia sa pridá krása, sila a živelnosť prírody, ktoré svojou špecifickou komunikáciou vytvárajú jednotliví hudobníci. Koncert je výnimočný aj tým, že kapela sa predstaví v originálnom zložení, nevynímajúc pôvodného basistu Mitcha Cohna, ktorý sa s Waking Vision predstavil na ich prvom slovenskom turné v roku 2001. Waking Vision ponúkne aj nový, v poradí tretí album. Kapela účinkuje v zložení: John Shannon - gitara, Peter Stolzman - klávesy, Mitch Cohn - bassgitara, Martin Valihora - bicie.

Páčil sa vám článok?