VIDEO: Dramatický pôrod v aute cestou do bratislavskej nemocnice – v hlavnej úlohe známa herečka!

3.4.2018

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Na Veľkonočný pondelok zažila tehotná herečka a speváčka Nela Pocisková poriadnu drámu. Aj keď pravdepodobne plánovala prežiť tento sviatočný deň doma, tak jej druhé dieťa sa zrazu nečakane začalo pýtať na svet a nabralo to naozaj rýchle obrátky...

Aj keď ju kamarátka rýchlo naložila do auta, tak do súkromného sanatória Koch, kde mala pôvodne absolvovať pôrod, už nestihli prísť. Nela napokon odrodila dievčatko priamo v aute pri parkovisku pred veľkoobchodom Metro na okraji Ivanky pri Dunaji. „Ešte je to celé veľmi čerstvé, som šťastná. Sme v poriadku a dúfam, že aj budeme. Deti sú najviac, čo môže byť,“ reagovala pre internetový portál Pluska.sk známa televízna herečka muzikálová speváčka.

Zdroj: Koláž bn

​Jej partner – operný spevák a herec Filip Tůma, s ktorým má Nela ešte aj syna Hektora (na obrázku vpravo), takisto netajil radosť z toho, že všetko napokon dobre dopadlo a pre rovnaké médium uviedol: „Dcérka sa volá Liana a sme nesmierne šťastní.“ Dnes sa s Filipom podarilo spojiť aj Bratislavským novinám, pre ktoré povedal, že podľa neho celú situáciu asi trochu podcenila Nelina pôrodná asistentka a druhé dieťa sa na svet vypýtalo skôr než predpokladala. „Boli sme dohodnutí, že budeme s Nelkou pri pôrode. Ja som viezol v druhom aute nášho syna Hektora. Ale podstatné je asi naozaj to, že sa to dobre skončilo, aj keď by som si samozrejme prial, aby tak udialo bez zbytočných komplikácií."       

Nela o svojom druhom tehotenstve hovorila aj v relácii Neskoro večer na RTVS: 

Pôrody priamo v aute počas cesty nastávajúcej mamičky do pôrodnice sa vo svete občas stávajú a jeden z nich je zachytený aj v tomto videu z USA, ktoré nie je vhodné pre citlivé povahy:   

(ars, foto: google maps, video: YouTube)

Páčil sa vám článok?