Do bábkového divadla môžete s deťmi vyraziť v netradičnom čase

21.1.2018
0
BBD

Zdroj: BBD

Páčil sa vám článok?

Bratislavské bábkové divadlo pozýva rodičov a deti do divadla v novom netradičnom čase. Nový rok prinesie pravidelné hrávanie večerných rodinných predstavení každý druhý štvrtok o 17.00 h.

Nestíhate ísť cez víkend do divadla? Nevadí! Bratislavské bábkové divadlo sa od nového roku rozhodlo do svojho programu zaradiť večerné predstavenia každý druhý štvrtok so začiatkom o 17:00 h. Vo štvrtok 25. januára vás bude čakať príbeh o každodenných radostiach a strastiach rodinného života, ktoré sú s veľkou láskou a humorom zachytené v predstavení Opice z našej police. Tvorcovia BBD veria, že vás nový hrací čas zaujme a tešia sa na stretnutie s vami každý druhý štvrtok v divadle.

BBD by zároveň divákov v tejto divadelnej sezóne chcelo potešiť tromi novými rôznorodými inscenáciami. Už na začiatku februára vás čaká premiéra inscenácie pre celé rodiny Lietajúci deduško o vernom spojenectve medzi starými rodičmi a vnukmi z pera významného výtvarníka a spisovateľa českého pôvodu Štepána Zavřela v réžii svetoznámeho slovinského režiséra Matiju Solceho.

V apríli bude nasledovať premiéra inscenácie o bláznivých filmových strašidielkach s názvom Príšeriak, ktorú pre BBD napísal a v súčasnosti ju aj režijne pripravuje Gejza Dezorz. Premiéra poslednej inscenácie tejto sezóny je plánovaná na jún a nesie názov Adventura humana. Autorsky aj režijne sa jej ujala režisérka Júlia Rázusová a skúma v nej problematiku šikany na školách.  Inscenáciu budeme hrávať priamo v priestoroch školských telocviční s aktívnym zapojením divákov do diania. Bližšie informácie o pripravovaných inscenáciách, kompletný program divadla ako aj možnosť zakúpenia vstupeniek nájdete na webovej stránke divadla.

Z dôvodu rekonštrukcie budovy na Dunajskej hrá divadlo v budove Istropolisu (zadný vchod zo Škultétyho 5) ako aj v priestore A4 na Karpatskej 2.

Zdroj: BBD

Peter Galdík

Páčil sa vám článok?