Čarodejnica bez schopnosti čarovať

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Hollywoodski herci dobre zarábajú. Keď si pozrite film Moja malá čarodejnica, pýtate sa, prečo potom hrajú v takých kúskoch. Nicole Kidman tvrdí, že z nostalgie.

Televízny seriál Bewitched, na ktorý film spomína, totiž dávala televízia v časoch jej dospievania a ona si nenechala ujsť ani jednu časť. Pri prijatí hlavnej roly v Mojej malej čarodejnici sa možno spoliehala na dobré meno spoluscenáristky a režisérky Nory Ephron, ktorá sa podpísala pod nejeden úspešný scenár a réžiu. Možno verila, že všetko zachráni meno Shirley MacLaine, ktorej sa dnes už stačí len objaviť a film má úspech.

Zárukou jej mohol byť aj ďalší z hviezdnych hercov Michael Caine, jej filmový otec, známy aj z titulov ovenčených Oscarom. Situáciu nezachránil ani Will Ferrell, ktorému naozaj nerobilo žiadny problém zamilovať sa do krásnej Nicole. Divácku pútavosť nezachránilo ani pár vtipných dialógov (vyskytovali sa asi v dvadsaťminútových intervaloch, to znamená, že ich bolo päť počas celého filmu.) Film Moja malá čarodejnica má len jediné pozitívum: hviezdne obsadenie. Ak vám nestačí pozrieť si známych hercov v časopisoch a chcete, aby sa aj hýbali, choďte do kina.

Páčil sa vám článok?