Tradičný Country bál v PKO

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Country bály na Dunaji patria k najpopulárnejším tanečno-zábavným podujatiam. Svoju históriu začali písať v roku 1983. Tohtoročný jarný country bál, ktorý bude v PKO 8. apríla, ponúka skvelú zábavu a pestrý program až do skorých ranných hodín.

Moderátorom bálu bude stálica country neba Imro Dugovič, spevák z kapely Bukasový masív. Do tanca zahrá trnavská kapela Country Team, zaraďujúca sa k špičke slovenského country. Návštevníkov poteší tiež ostrieľaná skupina Nový Rownák. Na parket priláka aj pezinská formácia Arion či folková skupina Louziana z Prievidze. Zástupcom moderného country-rockového rytmu bude nováčik na country scéne, skupina Condor, ktorá je zložená zo skúsených hudobníkov.

V tanečnom programe nebude chýbať súbor Petronella, známy choreografiami v írskom štýle, a skupina Country Cloggers, ktorá má blízko ku country a americkému stepu - clogging. Diváci sa môžu tešiť aj na šteklivé rytmy salsy v podaní majstrov Európy v salse - Mária Kovácsa a Laury Vargovej. Pre všetkých tancuchtivých budú pripravené pútavé lekcie tanečných country variácií pod vedením tancujúceho dua Line a vzácneho hosťa z Česka - Jeffa Vašáka. Hudba, tradičné country tance, rodeo show, originálna country zábava a dobré jedlo, to všetko je pripravené pre tých, ktorí prídu 8. apríla do PKO. Vstupné v predpredaji je 99 a na mieste 150 korún.

Páčil sa vám článok?