Opäť sa blíži Bratislavský bál v Redute

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Fašiangy v Bratislave sa nesú v znamení bálov a plesov, ktoré sa snažia oživiť kultúrno-spoločenskú históriu niekdajších slávnych bálov v Bratislave.

Jedným z nich je i Bratislavský bál, ktorý sa uskutoční 18. februára v Redute. Bál je významným spoločenským podujatím, so snahou vyzdvihnúť bratislavské špecifiká, mestský folklór a priniesť výnimočný kultúrny zážitok.

Po tretí rok sa bude na bále odovzdávať Cena Júliusa Satinského Bratislavská čučoriedka, ktorou sa organizátori snažia pozdvihnúť osobitosť, charakter a tradíciu Bratislavy. Odborná porota udeľuje ocenenie v dvoch kategóriách - v kategórii osobnosť a v kategórii idea.

K osobitej bálovej atmosfére patrí úvodné predtancovanie členov Tanečnej školy Jagermajster, uvedenie mladých dám a pánov do spoločnosti, polnočné prekvapenie s polnočnými novinami a, samozrejme, originálna gastronómia. O kultúrny zážitok sa postará Gustáv Brom Big Band pod vedením Vlada Valoviča, Ondrej Havelka a jeho Melody Makers, BB Band Dixieland & Jazz Band, Funny Fellows a sólisti Zuzana Haasová a Juraj Durdiak, Fragile, DJ Gajo Kuruc a ďalší, ktorí vám zahrajú do tanca i na počúvanie. Hviezdou večera bude isto slovenská Zlatá slávica Zuzana Smatanová.

Páčil sa vám článok?