Kultúrne leto s filmami, ale aj s cvičením

8.7.2016
0
Kultúrne leto s filmami, ale aj s cvičením - znak_karlovaves
Páčil sa vám článok?

Premietanie filmov v prírodnom areáli Líščieho údolia, komorné koncerty v Botanickej záhrade, rozprávky, tvorivé dielne aj príjemné cvičenie v záhrade Vodárenského múzea.

To všetko pripravila pre svojich obyvateľov mestská časť Karlova Ves v rámci blížiaceho sa Kultúrneho leta. Potrvá od začiatku júla do konca augusta. Vstupy na všetky podujatia sú bezplatné.

Počas Filmového leta v Líščom údolí každý piatok v Parku SNP, diváci uvidia komédie, rozprávky pre deti aj dospelých, chýbať nebudú deky a repelenty.

„Každý pondelok, striedavo na Námestí sv. Františka a pri fontáne na Pribišovej ulici, uvidia návštevníci interaktívne rozprávky, alebo sa budú môcť zapojiť do tvorivých dielní, kde si vytvoria a odnesú domov aj darček. Priaznivcov kníh poteší v Líščom údolí letná mobilná čitáreň aj s dennou tlačou, či autogramiády spisovateľov,“ informovala starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Kultúrne leto prinesie aj tri koncerty v Botanickej záhrade, novinkou je Športové leto. Kým vlani mohli Karlovešťania využiť iba jogu raz týždenne, po novom si budú môcť zacvičiť od pondelka do štvrtka o 18.00 h v záhrade Vodárenského múzea.

(bh)

Páčil sa vám článok?