Nielen Lipa bude spievať Lasicu

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Kombinácia dvoch mien v hudobnej brandži rezonuje v ušiach každého poslucháča, keď sa dozvie, že „Lipa spieva Lasicu“. Na koncerte, ktorý bude 10. mája o 20.00 h v Music Clube Babylon na Karpatskej ulici, však nebude len Peter Lipa a Milan Lasica.

Koncert bude moderovať Peter Lipa a s výnimkou Jany Kirschner, zaneprázdnenej nahrávaním CD v Londýne, sa na ňom zúčastnia všetci, čo sa podieľali na tvorbe úspešného CD. To získalo na tohtoročnom udeľovaní výročných cien Aurel spolu so spevákom roka až päť Aurelov.

Účinkovať bude kapela Peter Lipa Band v zložení: Juraj Tatár - klávesy, Martin Gašpar - basgitara, Marcel Buntaj - bicie a Michal Žáček - saxofóny, flauta. Sprievodcami hudobným večerom budú okrem Milana Lasicu skupina Mango Molas, speváčky ľudovej hudby Muzička. Uvidíte a vypočujete si aj spev Igora „Ajdži“ Szaba, hráča na perkusie, hru Martina Zajka na gitaru, na tomto nástroji zahrá aj Pavol Bereza. Ak ste dlhšie na koncertnom pódiu nepočuli Ericha „Boboš“ Procházku, zahrá vám na ústnu harmoniku. Peter Lipa ml. sa zhostí klávesov, vokály ovládne Radovan „Vrabec“ Orth a Saša Okálová, ktorá adekvátne nahradí chýbajúcu Janu Kirschner, za cimbálom bude sedieť Miroslav Rait.

Páčil sa vám článok?