Aj tento rok bude v PKO Country bál

19.10.2006
Páčil sa vám článok?

Tradičný Country bál na Dunaji patrí k najpopulárnejším tanečno-zábavným podujatiam v PKO. Je určený nielen milovníkom dobrej country hudby, ale aj všetkým tým, ktorí majú radi dobrú zábavu, chuť naučiť sa tancovať tradičné country tance, pochutnať si na dobrých jedlách, navštíviť minitrh s country doplnkami a oblečením.

Country bál sa tento rok uskutoční 16. apríla v Parku kultúry a oddychu, kde bude od 19.00 až do ranných hodín bohatý program na troch pódiách. Hlavné pódium, tzv. Veľký tanečný saloon bude v Spoločenskej hale, vo Vstupnej hale bude Malý tanečný saloon a Nočný klub bude mať svoju scénu v Malej sále.

Na pódiách sa budú striedať slovenské a české skupiny. Nebudú chýbať ani ukážky country tancov. Svoje umenie predvedie Tovarišstvo starých bojových umení a remesiel. Odvážlivci sa v priebehu večera a celej noci budú môcť pokúsiť „skrotiť“ elektronického býka. Vysmädnutí návštevníci sa budú môcť po svojich tanečných výkonoch občerstviť pivom, ktoré dostanú ku vstupenke zdarma.

Vstupenky na podujatie sú už v predaji v Informačnom centre BKIS na Klobučníckej 2 a u Dr. Horáka. Bližšie informácie a kontakty nájdete na www.bkis.sk.

Páčil sa vám článok?