V Karlovej Vsi budú cez víkend hody

26.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Tohoročné Karloveské hody sú jubilejnými 75. Michalskými hodami. Začínajú v piatok na Námestí sv. Františka, o 15.30 h ich slávnostne otvorí starostka Iveta Hanulíková. Aj tento rok sa už tradične bude pliesť Karloveský hodový hrozen. Ľudový zvyk je ojedinelý v celej malokarpatskej vinohradníckej oblasti.

Návštevníkov čaká od piatku 30. 9. do nedele 2. 10. 2011 bohatý kultúrno-zábavný program: Senioranka, Skupina Nostalgia, A cirkus bude! - predstavenie pre deti, Čečinka - folklórny súbor, Akadémia tanca Miguela Mendeza, Salamander - najväčšie hity rokov minulých, Okey Country Band, Funkiez, Ska-pra-šupina, Jožo Ráž, Vašo Patejdl, Jano Baláž - legendy zo skupiny Elán, Peci Uherčík & All stars band, Divadielko na vešiaku - prestavenie pre deti, detská tombola, Dolina - folklórny súbor, Latiniko - temperamentné vystúpenie karloveského tanečného súboru, Vajnorská dychovka, Monika Rigová s kapelou, veľká tombola, tanečná horúčka v Karlovej Vsi - Gustáv Brom Big Band a Robo Opatovský, Andrea Zimányiová, Gabriela Gunčíková, Pavol Hammel, Domenicco Martucci, Nataša Džunková, zlatá superstar Lukáš Adamec.


KAM V BRATISLAVE: Karloveské hody 2011

Slávnostná Svätá omša  bude v Kostole sv. Michala v piatok o 18.00 hod. O 19.00 hod nasleduje sprievod ku krížu na Svrčej ulici a modlitba za zosnulých Karlovešťanov.

V rámci hodov bude v sobotu o 18.30 h Futbalový zápas politikov a futbalistov Karlovej Vsi  na Karloveskom futbalovom  štadióne na Molecovej ulici.

Sprievodnými podujatiami budú súťaž vo varení guláša, hod mobilom, najmladší a najstarší návštevník Karloveských hodov a iné súťaže.

Hodový vláčik: v sobotu aj v nedeľu od 13.00 hod každú celú hodinu z konečnej na DD, zastávka Kuklovská,  cez Karlovu Ves do Líščieho údolia.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?