Prekvapenie Polus City Center pre deti

17.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Najmä pre najmenších návštevníkov je určený zábavný program na Medzinárodný deň detí v piatok prvého júna, ktorý pripravuje nákupno-zábavné centrum Polus City Center. O zábavu nebude núdza. Návštevníkov čaká najväčší skákací hrad na Slovensku a lietajúci balón.

Poďte s nami do Ríše zázrakov - tak možno nazvať zábavné popoludnie a večer prvého júna v obchodnom centre Polus City na Vajnorskej ulici. Deťmi a zábavou pre deti ožije centrum nielen vo vnútri, ale aj vonku a to v čase od 12.00 hod. do 22.00 h.

Exkluzívnou atrakciou sviatku detí v Poluse bude lietajúci balón, ktorý síce nebude slúžiť na prehliadkové lety nad Bratislavou, ale zato umožní malým záujemcom v sprievode rodičov pozrieť si Kuchajdu a nákupno-zábavné centrum z vtáčej perspektívy. Spolu s ukončením Medzinárodného dňa detí vysvietený balón odletí preč nocou... Pred hlavným vchodom Polus City Center bude počas sviatku detí umiestnená ďalšia rarita. Organizátorom sa podarilo pre tento deň zabezpečiť najväčší nafukovací skákací hrad na Slovensku s rozmermi pätnásť krát päť metrov. Na trávnatej ploche pri Kuchajde bude ďalej postavené pódium. V rámci moderovaného programu na ňom vystúpia detské tanečné a spevácke súbory.

Označenie Ríša zázrakov patrí organizovanej jazde so siedmimi rôznymi stanovišťami, ktorú budú môcť deti od šiestich do dvanástich rokov absolvovať samé za dozoru pracovníkov centra alebo so svojimi rodičmi. Na každom stanovišti ich bude čakať iná úloha. V rámci Klokanej šou si napríklad vyskúšajú skákanie vo vreci. Útok na Marťanov budú môcť deti prežiť v podobe triafania loptičiek na cieľ. Na stanovišti s názvom Čarovná guľa budú mať za úlohu rozlúštiť hádanky, v detskom obchode ich čaká hľadanie indiánskeho zlatého pokladu. Prekonanie zemetrasenia bude symbolizované prejdením cez hojdaciu lavičku. Kráľovstvo papierových zrkadiel zasa bude znamenať nájdenie cesty z kartónového labyrintu.

Na krtkov sa zahrajú na stanovišti, kde budú mať za úlohu preliezť prichystaným tunelom. Splnenie každej úlohy bude potvrdené pečiatkou na kartičke a odmenené drobnou sladkosťou. Kartičky budú zaradené do žrebovania o pekné ceny, ktoré poskytnú predajne, pred ktorými budú stanovišťa zriadené. Už teraz sa deti môžu tešiť napr. na ceny v podobe poukazov na detské oblečenie či palacinkové menu s prekvapením. Počas sviatku detí nebudú v Polus City Center chýbať kostýmovaní maskoti na chodúliach, ktorí nielenže deťom povedia, kde sa čo deje, ale stretnutie s nimi mnohým prinesie obľúbený cukrík.

Vráťme sa však k ešte neskončenému mesiacu máju. Hovorí sa: je tu máj - lásky čas. Preto sa nečudujte, keď to v Poluse bude od 23. do 26. mája „iskriť". Práve v týchto dňoch totižto spoločnosť kookee.com, s. r. o., ktorá je prevádzkovateľom webovskej stránky páči/nepáči (www.pnp.sk) bude hľadať vhodných adeptov pre svoju internetovskú súťaž. A preto buďte pripravení - práve v PCC vás môže osloviť fotograf, ktorý vám urobí portrét pre obľúbenú internetovú súťaž.

(pcs)

Páčil sa vám článok?