O fotkách sa možno poradiť s profesionálmi

26.1.2011
0
Páčil sa vám článok?

Lektori z Akadémie kreatívnej fotografie na Nobelovej ulici 30 v Bratislave budú vo štvrtok od 16:00 do 19:00 h k dispozícii pre nadšencov fotografovania. Autori si môžu prísť svoje portfólia odkonzultovať zdarma.

Poradia im známi profesionálni fotografi, ako umelecká fotografka Aňa Struhárová či prvý slovenský fotograf Formuly 1 Martin Trenkler, ale aj fotografi Katarína Jesná - Smiková, Marián Pentek a Juraj Anušev.

Akadémia kreatívnej fotografie umožňuje verejnosti priniesť svoje výtvory po úspešnom prvom kole konzultácií. Koncom novembra sa v sídle Akadémie na Nobelovej ulici stretli s jej lektormi mnohí začínajúci aj pokročilí fotografi. Na otvorené konzultácie si môžu fotografi doniesť výber svojich prác v papierovej alebo digitálnej podobe. 

Ak sa chcú záujemcovia porozprávať o svojich prácach s konkrétnym lektorom, môžu si zarezervovať čas prostredníctvom e-mailu na info@akf.sk. Najlepšie fotografie aj s menami autorov umiestni Akadémia na svojom webe www.akf.sk v Galérii ako aj na svojom facebookovom profile. 

Agentúru SITA informovala Katarína Jesná - Smiková.

(sita)

Páčil sa vám článok?