Sviatok oslávia koncertmi, ale aj divadlom

2.12.2010
0
Páčil sa vám článok?

Polus City Center pripravil k 10. výročiu svojej existencie narodeninovú show v duchu pouličného umenia a zábavy. Patrí do toho aj projekt Street Art v Poluse. Vďaka nemu môžu návštevníci vidieť zaujímavé atrakcie a môžu sa zapojiť do rôznych súťaží či workshopov. Podujatie sa začalo koncom novembra, ďalšími dňami budú 6., 10., 17. a 22. december 2010.

O predvianočnú atmosféru sa postarajú pouliční umelci aj známe tváre slovenského showbiznisu. Okrem toho bude pripravená Vianočná zbierka pre n. o. Úsmev ako dar, ktorej finančný výťažok použijú na podporu detí v detských domovoch a pomoc rodinám v kríze.

V pondelok 6. decembra od 16.00 do 19.00 h vystúpia Monika Bagárová, Robo Opatovský a Denis Lacho. Fredieho Mercuryho bude imitovať Peter Pačut, Michaela Jacksona zase Pavol Janák. Záujemcovia sa môžu zapojiť do maľby na sklo alebo hodváb, súčasťou budú aj ukážky portrétistu, klauna či huslistu. Ďalšie Street Art podujatie sa uskutoční v piatok 10. decembra od 14.00 do 19.00 h. Vystúpia Mária Čírová a súbor Trjof, pre návštevníkov budú pripravené workshopy Slovenskej chránenej dielne a pracovno-socializačného centra Impulz.

V piatok 17. decembra od 14.00 do 19.00 h vystúpia Kristína a Samo Tomeček a projekt Street Art v Poluse uzavrie posledné podujatie 22. decembra od 14.00 h, na ktorom návštevníkov čaká divadelné predstavenie pre deti aj ich rodičov, Lastovičie rozprávky Radošinského naivného divadla.

(brn)

Páčil sa vám článok?