Le Grande House v špeciálnej XL edícii

7.11.2010
0
Páčil sa vám článok?

Le Grande House party patrí po troch rokoch pôsobenia na Slovensku k najnavštevovanejším podujatiam. Za celé obdobie si získala niekoľko desiatok tisíc fanúšikov.

V klube Dopler sa v piatok 19. novembra 2010 svojim fanúšikom predstaví dídžej Wippenberg. Matador elektronickej hudby patrí medzi najvýznamnejšie osobnosti posledného obdobia. Jeho dídžejská práca ho dostala do celého sveta, keď absolvoval turné z Nemecka do Ruska, od Austrálie po Brazíliu a objavil sa aj v Severnej Amerike či v Ázii.

Ďalšou významnou osobnosťou, ktorá svojím vystúpením poteší návštevníkov, je DJ, producent a promotér Charlie Clubber, zakladateľ spomínanej party. Jeho viac ako 10-ročné skúsenosti mu tento rok priniesli zaslúžený úspech v podobe vystúpenia vo svetoznámych kluboch Amnesia Ibiza v Španielsku a Ministry of Sound v Londýne.

DJ Pappi je už pätnásť rokov neodmysliteľnou súčasťou každej väčšej party a nebude chýbať ani na pokračovaní Le Grande House. Je momentálne najdlhšie aktívne pôsobiaci DJ na slovenskej housovej scéne. Večer bude významným aj pre Laddy M a jej fanúšikov. Služobne najmladšia členka z trojice dídžejov z Charlie & Clubbers Community na ňom oslávi svoje narodeniny. Za krátky čas pôsobenia stihla absolvovať najvýznamnejšie vystúpenia v kluboch v Egypte, Coalition vo Veľkej Británii, otvorenie klubu Q-bar na Cypre či Ibiza Boat Tripin v Španielsku. Rezidentúru Le Grande House podujatí prijala v roku 2009 a v jubilejnom 30. pokračovaní poteší hodinovým narodeninovým mixom.

V programe nebudú chýbať ďalší významní dídžeji zo slovenskej a z českej tanečnej scény, ako Fresh Clubber, Kid Diesel, Martin Hloch, Dave Boyle a Paul Boski.

(brn)

Páčil sa vám článok?