Autokino bude mať v októbri prelomové filmy

15.10.2010
0
Páčil sa vám článok?

Autokino Zlaté piesky ponúka divákom a svojim priaznivcom už od mája 2010 možnosť vychutnať si filmy pod holým nebom. Rovnako je to aj v októbri.

V posledný vysielací mesiac prinášajú organizátori pre priaznivcov špeciálny Týždeň prelomových filmov. Ten je charakteristický filmami, ktoré nazreli do novej fiktívnej existencie sveta a ľudstva, ale aj filmy vykresľujúce svet pre mnohých nepredstaviteľný.

V utorok 19. októbra sa premieta mysteriózny triler Šiesty zmysel. Príbeh vynikajúceho psychológa a jeho osemročného pacienta nenechajú diváka sekundu bez rozmýšľania. Prečo sa obyčajnému mladému chlapcovi z Filadelfie zjavujú v tých najneočakávanejších chvíľach duchovia so škaredým zovňajškom, jasne prezrádzajúce príčinu smrti? Chcú ho len vydesiť, alebo od neho potrebujú pomoc?

Vo štvrtok 21. októbra je pre divákov pripravený akčný triler Matrix. Kultový a svojho času revolučný príbeh mladého hackera Nea (Keanu Reeves), ktorému sa úplne zmení život po návšteve záhadnej Trinity. Neo stojí pred posledným rozhodnutím, či chce spoznať odpoveď na otázku: „Čo je Matrix?“.

Vsobotu 23. októbra uzatvára posledný špeciálny týždeň v tejto sezóne Autokina Zlaté piesky akčný triler z komiksového prostredia Sin City – mesto hriechov. Príbeh komiksových hrdinov z dielne svetoznámych autorov Miller – Rodriquez vás prevedie mestom hriechov. V Sin City, kde platí iba zákon džungle, žije trojica mužov, z ktorých má každý vlastnú predstavu o spravodlivosti.

Vybrané filmy sa premietajú vždy v utorok, štvrtok a sobotu o 21.00 h na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky. Stačí tu len zaparkovať a naladiť si rádio vo svojom vozidle na frekvenciu 91,0.

(brn)

Páčil sa vám článok?